Easter camp
VAKE ønsker velkommen påskecamp i Austertana! 

Påska 2017 inviterer vi alle kiteinteresserte til årets opplevelse på Varangerhalvøya, snøkitingas Hawaii. VAKE påskecamp er for alle; nysgjerrige, nybegynnere og erfarne kitereVi tilbyr kurs og utleie av utstyr. 

 

Varangerhalvøya viser seg fra sin aller beste side i påska, med lange lyse dager og behagelig temperatur. Bli med og opplev Varangerhalvøya med nye og gamle kitevenner

 

VAKE påskecamp har base i Austertana, bygda innerst i Tanafjorden ved foten av Båtsfjord- og Kongsfjordfjellet. På dagen er vi på fjellet og boltrer oss med kite, bare 15 minutter med bil fra Austertana. Vi bor på Lyshuset, der vi kan kose oss med after-kite, sauna og god mat. 

For alle

VAKE påskecamp er et tilbud til deg som er interessert snøkiting, enten du kan kite eller vil lære det. Konseptet er enkelt: Vi bor og oppholder oss på årets påskecamp-base i Austertana fra 12.-17. april 2017.

På morgenen spiser vi en god frokost, smører matpakke og har en kort briefing om dagens forhold før vi starter til fjells og finner dagens base. Vi har mange flotte steder å velge mellom. Camp-guidene dine er godt kjent på Varangerhalvøya og finner nesten alltid vind..!

Varangervidda byr på muligheter for lek og moro med kite og er et eldorado for langturer. Varangervidda er også veldig nybegynnervennlig. Vi tilbyr nybegynnerkurs og leie av kiteutstyr.

På ettermiddagen returnerer vi til Austertana, hvor vi har after-kite, spiser en god middag og tar sauna for de som ønsker det.

Austertana - mer enn kiting!

I Austertana er det også mulighet for å gå topptur eller bli kjørt med skuter opp på Matduottarcohkka, et 400 meter høyt fjell. Skulle vinden mot formodning utebli en dag, kan vi legge til rette for off-piste skikjøring, speedriding og paragliding.

Priser og påmelding påskecamp 2017

5-dagers camp med fullpensjon onsdag 12. april til mandag 17. april i dobbeltrom/trippelrom: 3250,-

Prisen inkluderer:

  • Overnatting på dobbelt-/trippelrom
  • Sengetøy og håndklær
  • Frokost torsdag-mandag
  • Lunsjmatpakke torsdag-mandag
  • Middag på campen når vi kommer ned fra fjellet onsdag, torsdag, fredag og søndag. På påskeaften (lørdag) spiser vi på Ildtoppen (her betaler du selv)
  • Tilgang på camp-guide, transport til fjellet, felleskjøkken, stue, sauna og tørkerom

Meld deg på her innen 15. mars 2017!


Kurstilbud og utstyrsleie 
Todagers nybegynner (maks 8 personer)

Starter du campen med dette kurset, blir du kiter i løpet av påska! Du får tett oppfølging også etter kurset. Påskecamp-deltagere får fortrinnsrett på kurset og selvfølgelig egen påskecamp-pris + du får rabatt på leie av kite etter kurset. 

Du blir ikke ferdig utlært i løpet av et kurs, men på slutten seiler du på ski med et stort glis! Du har fått opplæring i det mest elementære, lært om vær, vind og utstyr slik at du kan fortsette på egenhånd uten å ødelegge deg selv eller utstyret. Etter kurs, har du mulighet til å kjøpe eller leie utstyr så du kan være med og kite resten av påska!

Påskecamp-pris: 1850,-(inkluderer leie av alt utstyr bortsett fra ski/brett og hjelm/briller) 

(Pris for deltakere utenom påskecamp: 2350,-)

Dagskurs oppfrisking (maks 6 personer per dag)

Har du gått kurs tidligere og har venta litt lenge med å komme i gang, finner ikke godfølelsen eller føler du må ha en ekstra puff for å bli trygg med kiten? Da kan du ta en dag og friske opp det du har lært tidligere! 

Kursopplegget ligner vanlige kurs med fokus på sikkerhet, men med raskere progresjonen mer fokus på egentrening med individuell oppfølging. Med kyndig instruksjon går det ikke lang tid før du husker det du har lært og før du vet ordet av det, er du igang igjen - uten de klassiske nybegynnerfeilene.

Påskecamp-pris: 950,-

(inkluderer leie av alt utstyr bortsett fra ski/brett og hjelm/briller)

Alenetimer med egen instruktør
Du kan også booke instruktør til privattimer om du ønsker det. Tett oppfølging, maks utbytte. Har du kitet en stund og vil lære deg å hoppe med kite, er det også mulig.  Ta kontakt for pris og booking
Leie utstyr

På campen er det mulig å leie kite og trapes. 

Vi har også utstyr for salg. Pris på forespørsel, rabatt til kursdeltakere. 

Leie av kite og trapes: 750,- for én dag, 400,- per påfølgende dag.

 

Transport

Trenger du transport fra Kirkenes lufthavn, anbefaler vi leiebil fra Rent a Wreck (https://www.rent-a-wreck.no/?leiebil=kirkenes). Trenger du transport til fjellet, kan vi ordne skyss opp og ned morgen og kveld.

 

Kontakt

Kontakt post[alfrakrøll]vake.no eller telefon 906 00 314 for mer info.

 

Kunne du tenke deg andre typer opplevelsesturer med kite på Varangerhalvøya? Vi tilrettelegger, bare ta kontakt!