Easter campVAKE ønsker velkommen til påskecamp onsdag 28. mars til søndag 1. april 2018 på Varangerhalvøya og Kongsfjord Gjestehus!

Påska 2018 inviterer vi alle kiteinteresserte til årets opplevelse på Varangerhalvøya, snøkitingas Hawaii. VAKE påskecamp er for alle; nysgjerrige, nybegynnere og erfarne kitere. Vi tilbyr kurs og utleie av utstyr. 

Varangerhalvøya viser seg fra sin aller beste side i påska, med lange lyse dager og behagelig temperatur. Bli med og opplev Varangerhalvøya med nye og gamle kitevenner! 

For alle

VAKE påskecamp er et tilbud til deg som er interessert snøkiting, enten du kan kite eller vil lære det. Konseptet er enkelt: Vi har base på Kongsfjord Gjestehus fra 28. mars til 1. april, et unikt sted ut mot havgapet mellom Gednje og Berlevåg. Her skal vi bo komfortabelt, spise og hygge oss. På dagene er vi på fjellet og boltrer oss med kite, bare 20 minutter med bil fra Kongsfjord.

På morgenen spiser vi en god frokost, smører matpakke og har en kort briefing om dagens forhold før vi starter til fjells og finner dagens base. Vi har mange flotte steder å velge mellom. Campguidene er godt kjent på Varangerhalvøya og finner nesten alltid vind. 

Varangervidda byr på muligheter for lek og moro med kite og er et eldorado for langturer. Varangervidda er også veldig nybegynnervennlig. Vi tilbyr nybegynnerkurs og leie av kiteutstyr.

På ettermiddagen returnerer vi til Kongsfjord, hvor vi har afterkite, spiser en god middag og tar sauna for de som ønsker det.

Kongsfjord Gjestehus

Kongsfjord tur strand

Kongsfjord er et unikt og historisk sted mellom Gednje og Berlevåg og var et viktig fiskevær fram til 1980-tallet. Kongsfjord Gjestehus ligger idyllisk til på Veines i Kongsfjord, rett ved to fine sandstrender. Samtidig er det nært kite-eldoradoet på Varangerhalvøya.

Kongsfjord gjestehus består av fire bygg med leiligheter og rom av høy standard. Her bor vi godt og har tilgang til forsamlingslokale, serveringslokale og nybygd sauna. Les mer om Kongsfjord Gjestehus her: www.kongsfjord-gjestehus.no.

En total Varangeropplevelse!

VAKE påskecamp 2018 blir en total Varangeropplevelse. Her får du oppleve kiting på snødekte vidder og på kvelden drar vi ned til Kongsfjord og det mektige storhavet, hvor spiser vi god mat med lokale ingredienser.

Rom KongsfjordI Kongsfjord er det også mulighet for isbading, surfing, padling eller å kite på vann. Kite- og surfeeldoradoet Sandfjorden ligger 15 minutter unna med bil.

Vi svikter heller ikke Austertana. Tradisjonen tro drar vi lørdag over til Austertana og Ildtoppen, hvor vi spiser og feirer påskeaften.

Priser og påmelding påskecamp 2018

4-dagers camp med fullpensjon onsdag 28. mars til søndag 1. april i dobbeltrom (muligens enkeltrom også) koster
4250,- før 1. februar
5000,- etter 1. februar 

Prisen inkluderer:

  • Overnatting på dobbeltrom
  • Sengetøy og håndklær
  • God frokost torsdag-søndag (notér gjerne frokostønsker i påmeldingsskjemaet)
  • Lunsjmatpakke og kaffe/te/saft/kakao til å ha med på fjellet torsdag-søndag
  • Middag på Kongsfjord Gjestehus onsdag, torsdag og fredag. På påskeaften (lørdag) spiser vi på Ildtoppen (her betaler du selv)
  • Sauna på eget anlegg på brygga
  • Tilgang på campguide, transport til fjellet, restaurant, stue, konferanserom og tørkerom


Meld deg på her innen 1. mars!

Kurstilbud og utstyrsleie 

Todagers nybegynner (maks 8 personer)

Starter du campen med dette kurset, blir du kiter i løpet av påska! Du får tett oppfølging også etter kurset. Påskecampdeltagere får fortrinnsrett på kurset og selvfølgelig egen påskecamppris + du får rabatt på leie av kite etter kurset. 

Du blir ikke ferdig utlært i løpet av et kurs, men på slutten seiler du på ski med et stort glis! Du har fått opplæring i det mest elementære, lært om vær, vind og utstyr slik at du kan fortsette på egenhånd uten å ødelegge deg selv eller utstyret. Etter kurs, har du mulighet til å kjøpe eller leie utstyr så du kan være med og kite resten av påska.

Påskecamp-pris: 1850,-(inkluderer leie av alt utstyr bortsett fra ski/brett og hjelm/briller) 

(Pris for deltakere utenom påskecamp: 2450,-)

Dagskurs oppfrisking (maks 6 personer per dag)

Har du gått kurs tidligere og har venta litt lenge med å komme i gang, finner ikke godfølelsen eller føler du må ha en ekstra puff for å bli trygg med kiten? Da kan du ta en dag og friske opp det du har lært tidligere.

Kursopplegget ligner vanlige kurs med fokus på sikkerhet, men med raskere progresjonen mer egentrening med individuell oppfølging. Med kyndig instruksjon går det ikke lang tid før du husker det du har lært og før du vet ordet av det, er du igang igjen - uten de klassiske nybegynnerfeilene.

Påskecamp-pris: 950,-

(inkluderer leie av alt utstyr bortsett fra ski/brett og hjelm/briller)

Alenetimer med egen instruktør

Du kan også booke instruktør til privattimer om du ønsker det. Tett oppfølging, maks utbytte. Har du kitet en stund og vil lære deg å hoppe med kite, er det også mulig. 

Ta kontakt for pris og booking

Leie utstyr

På campen er det mulig å leie kite og trapes. 

Vi har også utstyr for salg. Pris på forespørsel, rabatt til kursdeltakere. 

Leie av kite og trapes: 750,- for én dag, 400,- per påfølgende dag.

 
Transport

Trenger du transport fra Kirkenes lufthavn, anbefaler vi leiebil fra Rent a Wreck (https://www.rent-a-wreck.no/?leiebil=kirkenes). Trenger du transport til fjellet, kan vi ordne skyss opp og ned morgen og kveld.

 

Kontakt

Kontakt post[alfrakrøll]vake.no eller Øyvind Stangnes på telefon 906 00 314 for mer info.

 

Kunne du tenke deg andre typer opplevelsesturer med kite på Varangerhalvøya? Vi tilrettelegger, bare ta kontakt!